Mini erotisch verhaaltje tijdens de Corona-dagen

Laatste dag vreemdgaan op kantoor 🤫

1.5 meter afstand houden en thuis blijven. De laatste dag op kantoor. Ze laat mensen haar nooit vertellen wat ze moeten doen. Nooit. Maar vandaag…

Vandaag ging het om het breken van regels, want dit kan zomaar de laatste dag zijn.

Ze rustte haar handpalmen tegen het glas en liet zijn vingers het spoor van haar benen weer oppakken. Ze keek uit naar haar collega’s. “ze kunnen je niet zien” herhaalde ze zich in gedachte. En ze wist dat ze dat niet konden. Het was een gespiegeld raam en ze wist dat niemand naar binnen kon kijken. Maar omdat ze iedereen kon zien, kreeg ze een piek in haar adrenaline. Ze trilde van spanning en geiligheid.

Toen zijn vingers tegen haar slipje duwden, voelde ze de nattigheid van haar kutje in haar slipje weken. Hij stopte zijn vingers tegen haar natte slipje en tussen haar kloppende lippen. Ze hijgde luid en duidelijk, maar hield haar handen op het glas.

“Ja,’ fluisterde hij in haar oor. “Ik denk dat je me misschien wel wilt.”

“Ja,” ze echode toen zijn vingers haar clitoris vonden en er omheen masseerden.

Hij manoeuvreerde zijn andere hand aan de voorkant van haar shirt in haar beha. Hij vond haar tepel met gemak en knijpt zijn vinger en duim om haar tepel om te knijpen, terwijl hij het ritme van zijn vingers in haar slipje opvoerde.

Ze hijgde steeds meer intens terwijl hij de druk opvoerde. Er was zoveel gevaar om gepakt te worden, vooral door dit midden op de dag in de pauzekamer te doen, terwijl alle andere collega’s vlak voor het raam stonden. Dit was de laatste dag dat ik mijn stiekeme lover op werk zou zien, want straks moet ik verplicht thuis werken met mijn man en gezien. Dit maakte het alleen maar geiler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *