Verslaafd aan de pik van mijn man

Mijn vriend en ik gingen naar eenĀ  meertje in Groningen om lekker te genieten van het weer en even lekker te zwemmen. Nadat we even in en om het water aan het ontspannen waren, gingen we naar de handdoeken om op te drogen in de zon. Toen we daar samen lagen en ik naar hem keek, bedacht ik me alle dingen die ik met hem kon doen.

Ik voelde dat ik nat werd, mijn hand kroop naar zijn heupen en ik haalde zijn pik uit zijn broek.

Hij was al half hard, lekker hoor. Langzaam begin ik aan zijn pik te sabbelen en te likken.

Geneukt aan het water

Precies op het moment dat ik zijn pik in mijn mond nam, zag ik een man aan de overkant in de zon liggen. Hij zag ons ook en was zichzelf duidelijk aan het aftrekken, dit maakte mij nog geiler. Mijn man kwam klaar in mijn mond terwijl hij mijn haar vastpakte.

Hij duwde zijn pik tot diep in mijn keel en ik moest al zijn zaad nu wel doorslikken.

Hij rukte mijn bikini broekje van me af en begint me direct te beffen en te vingeren.

Gepakt door een vreemde man

Terwijl ik daar lag te kreunen, keek ik naar de man aan de overkant. Ik kon zien dat hij ook bijna klaar kwam, net als ik. Mijn man zag de andere kerel nu ook en wuifde hem om ook te komen.

Ik werd op mijn rug gedraaid, zodat de kerel mij kon likken en vingeren terwijl mijn man mij in mijn keel neukte.

Het leek wel alsof we met zijn alle tegelijk kwamen, het was een magisch gevoel. De andere kerel ging na ongeveer een uur naar huis, maar wij waren nog niet klaar met elkaar.

We zijn nu enkele jaren verder, maar ik word nog steeds geil als ik denk aan die middag. Dat was het moment dat ik verslaafd ben geraakt aan de pik van mijn man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *